Mitä teemme?

Ympäristöpajan tarkoitus on tarjota työttömälle työnhakijalle tukea, ohjausta ja valmennusta kohti työllistymistä. Monipuoliset työtehtävät antavat laajat mahdollisuudet kehittää työtaitoja, osaamista ja varmuutta työelämää silmällä pitäen. Toimintaan voit päästä mukaan työkokeilijana, kuntouttavan työtoiminnan kautta, palkkatuella tai vaikka koulun harjoittelijana. Alta löydät esimerkkejä tarjoamistamme työtehtävistä.

esteettomyys.jpg
Ympäristönhoito

Lahden Ympäristöpaja vastaa useiden Lahden luontokohteiden huoltotöistä. Vastuullamme on mm. Lapakiston alueen puuhuolto ja laavujen ylläpito. Työkohteet ja työtehtävät ovat vaihtelevia ja luonnonläheiselle henkilölle sopivia.

P1020192.JPG
Asiakaspalvelu

Ympäristöpajan kaksi myymälää tarjoavat mahdollisuuden perehtyä kassatyöskentelyyn, myymälänhoitoon ja asiakaspalveluun kannustavassa ja tuetussa ympäristössä. Mukaan pääset kaikkiin myymälän työtehtäviin!

Tie.jpg
Kiinteistönhuolto

Työtehtäviimme kuuluu ympärivuotisesti kiinteistönhuoltotehtäviä. Eri huoltokohteet toimivat turvallisina, mutta haastavina oppimismahdollisuuksina. 

kapyhyasintti.JPG
Kädentaidot

Pajallamme on lähes rajattomat mahdollisuudet uusien käsityötekniikoiden oppimiseen. Valmentautujalla on mahdollisuus osallistua myös tuotesuunnitteluun ja saada kokemusta ohjauksellisesta puolesta.

kasvihuone2.jpg
Mitä muuta?

Puutarhanhoitotyöt, siivous- ja puhdistusalan tehtävät, pienimuotoiset keittiötyöt, toimisto- ja it-työt, puu- ja pintakäsittely ym. Tehtävät elävät ja muovautuvat valmentautujan tavoitteiden mukaan.

Tervetuloa oppimaan uutta yhdessä!